Deprem Kahini Hoogerbeets Yine Bildi

Deprem Kahini Hoogerbeets Yine Bildi

Yaptığı deprem tahminlerini büyük ölçüde tutturan Frank Hoogerbeets'in son tahmini de tuttu.

A+A-

Ortalama 1 ay evvel Türkiye'yi uyaran Hoogerbeets, son tahmininde 6-7 Ağustos tarihlerine dikkat edilmesi gerektiğini ifade etmişti. Uyarının ardından İzmir ve Denizli'de deprem meydana geldi.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 5.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Denizli'de ise saat 14.25' te merkez üssü Bozkurt olan 6.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin ardından deprem kahinini tahminleri tekrar akıllara geldi.

Hollandalı Frank Hoogerbeets, son zamanlarda yaptığı deprem tahminlerinin doğru çıkmasıyla ünlendi ve deprem kahini olarak anılmaya başladı. Deprem kahini son yaptığı uyarı ile korkutmuştu.

Türkiye'ye Uyarı

Ardından Türkiye için de uyarılarda bulunmuş ve Denizli, Acıpayam'da 20 Mart tarihinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde sismik hareketlere dikkat çeken Hoogerbeets 4-5 Ağustos'a dikkat çekmiş, 4 Ağustos'ta Japonya'da nükleer felaketin yaşandığı Fukuşima bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Hoogerbeets, Ditranium adlı internet sitesinde ve YouTube hesabında yeni uyarılarda bulundu.

Hoogerbeets, YouTube hesabında kritik ay ve gezegen hizalanmalarının sismik dalgayı tetikleyebileceğini belirtti. Hollandalı isim 4 Ağustos'a ek olarak 6 ve 7 Ağustos'un da kritik olduğunu ve 6 üzeri deprem beklediğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.