Dereceye giren okçular Başkan Şevik’i ziyaret etti

Dereceye giren okçular Başkan Şevik’i ziyaret etti

Sporcuları tebrik eden Başkan Şevik, sporcuların elde ettikleri başarılar dolayısıyla gururlandıklarını söyledi.

A+A-

Dereceye giren okçular Başkan Şevik’i ziyaret etti

Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası Okçuluk İl Birinciliği müsabakalarından gümüş madalya ile dönen Buldan Belediyesi sporcuları Başkan Şevik’i makamında ziyaret etti. Sporcuları tebrik eden Başkan Şevik, sporcuların elde ettikleri başarılar dolayısıyla gururlandıklarını söyledi.

 

Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası Okçuluk İl Birinciliği Müsabakalarından Buldan Belediyespor Kulübü bünyesinde açılan okçuluk kurslarına devam eden Hasan Basri Ermiş, Kader Karaca, Sinem Erkaraca ile Beyza Nur Sakallı katılarak Buldan’ı temsil ettiler. Müsabakalarda U21 kategorisinde Denizli 2.si olan Beyza Nur Sakallı, Antrenör Aleyna Ayşe Sakallı ile okçular Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti.

Olimpik Okçuluk dalında U21 kategorisinde rakiplerini yenerek 2. olan Beyza Nur Sakallı, desteklerinden dolayı Başkan Şevik’e teşekkür etti.

Başkan Şevik, müsabakaya katılan sporcular ile Antrenör Sakallı’yı tebrik etti. Kısa bir süre önce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kick boks ve yakın savunma sporları kurslarına bir yeni daha ekleyerek ücretsiz okçuluk kursları açtıklarını açıklayan Başkan Şevik, “Peygamber Efendimiz ok için, “Ok sanatı bir bilim gibidir” der. Okçuluk bir savaş sanatıdır. Peygamber Efendimizin deyimiyle Okçuluk Sanatıyla ilgili Kurslarımız Antrenör Aleyna Ayşe Sakallı eşliğinde devam ediyor. Ben sporcularımızı ve antrenörümüzü kutlarım. Belediye olarak, sporu ve sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.