DESİAD'ta Ahmet Yavuzçehre güven tazeledi

DESİAD'ta Ahmet Yavuzçehre güven tazeledi

Denizli Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (DESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavuzçehre, tek listeyle gidilen seçimde güven tazeledi.

A+A-

Kentin 3 milyar dolarlık ihracatının yüzde 77'sini gerçekleştiren firmaların temsilcilerinin kayıtlı olduğu belirtilen DESİAD'ın genel kurulu, Pamukkale Tenis Kulübü'nde yapıldı. 152 üyeli patronlar kulübünde, 86 sanayici ve işadamı sandığa gitti. Tek listeyle yapılan genel kurulda Ahmet Yavuzçehre ve ekibi oyların tamamını aldı. Yönetim kurulunun görev dağılımı yapmasının ardından başkan yardımcıları Tahir Dinç ve Ferruh Dalkımıç oldu. Ayhen Caner genel sekreterliğe, Şule Yılmaz da saymanlığa getirildi. Sedat Erikoğlu, Okan Konyalıoğlu, Mehmet Cillov, Hakan Danişment, Tahsin Cem ve İbrahim Şenel de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

DESİAD'IN AMACI SADECE PARA DEĞİL

DESİAD Başkanı Ahmet Yavuzçehre, "DESİAD üyesi 17 firma Anadolu'nun en büyük 500 şirketi arasında. Üyemiz olan firmalar 16 bin kişiye istihdam sağlıyor. DESİAD, sadece para kazanan ve yatırım yapan patronların üyesi olduğu dernek değildir. Üstlendiğimiz misyon var. Ulu önderimiz Atatürk'ün ortaya koymuş olduğu çağdaşlık ilkeleri doğrultusunda, toplumsal yapının gelişmesine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Laik, hukuk devleti anlayışının yerleşmesine destek vererek ülkemizin ve kentin refahı, iş dünyasının ve girişimcilerin daha fazla güçlenmesine katkıda bulunmaya gayret ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.