Devecioğlu’nun SKM Açılışına Yoğun İlgi

Devecioğlu’nun SKM Açılışına Yoğun İlgi

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Başkan Adayı Turgut Devecioğlu’nun Kocabaş’taki Seçim Koordinasyon Merkezi, coşkulu bir kalabalığın katılımıyla yapıldı.

A+A-

Kocabaş halkının desteğini her zaman gördüğünü belirten Başkan Devecioğlu, “Sizler bizim yanımızda durdunuz, biz çalıştık, yaptık. Görüyorum ki; bu akşam bizleri yalnız bırakmayarak, hizmetlerimizi takdir ediyor, bize sahip çıkıyorsunuz. Biz de size söz veriyoruz; Kocabaş’a hizmet yağmaya devam edecek” dedi.

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Honaz’da Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

Yağmur ve soğuk havaya rağmen, çok sayıda vatandaş, meydanı doldurarak Devecioğlu’nu yalnız bırakmadı. Açılış miting havasında gerçekleşti.

Başkan Devecioğlu, öncelikle MHP İlçe Başkanı ve teşkilatına, BBP İlçe Başkanı ve teşkilatına, Ülkü Ocakları gençlerine, Cumhur İttifakı’nın ortağı tüm partilerin kadın ve gençlik kolları mensuplarına, önceki Belediye Başkanlarına, Belediye Meclis üyesi adaylarına, muhtarlara teşekkür etti. Devecioğlu, “Ayrıca Honaz'ın 22 mahallesine de şükranlarımı sunuyorum. Her daim yanımızda dimdik durdular. Bize sahip çıktılar. Bugün alanı dolduran Kocabaşlı hemşehrilerim de desteklerini ortaya koyarak bizlere güç verdiler. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“KOCABAŞ’I YAŞANABİLİR BİR MAHALLE YAPTIK!”

Kocabaş’ı Honaz’ın merkezi olarak gördüklerini belirten Devecioğlu, mahalle sakinlerinin yaşam standartlarını yükseltmek adına büyük çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Devecioğlu, “5 yıl önce 3. kez göreve geldiğimizde Kocabaş Mahallemizde söz verdiğimiz her şeyi 5 yıl içerisinde yerine getirdik mi? Kocabaş eskisinden daha güzel oldu mu? Allah'ın izniyle daha güzel hizmetler yapacağız. Yollarımızı, caddelerimizi, sokaklarımızı hamdolsun güzel bir hale getirdik. Kalan bölgeleri de inşallah en güzel şekilde tamamlayacağız. Eksiğimiz mutlaka vardır. Allah'ın izniyle sizler bizleri güçlü bir şekilde yeniden 5 yıl daha bu güzel memlekete Belediye Başkanı olarak getirdiğinizde, ekip arkadaşlarımız ile beraber 22 mahallemizin tamamında gece gündüz çalışacağız ve modern Honaz'ı, daha güzel ve modern bir Kocabaş'ı oluşturmak için tüm gayretimizi göstereceğiz, kalan eksiklerimizi tamamlayacağız inşallah. Şu ana kadar Kocabaş’a modern bir kapalı pazaryeri yapıldı, Ankara Asfaltı yan yollar yeniden düzenlendi, modern çok şeritli hale getirildi ve sıcak asfalt kaplandı. Mahalle içlerindeki tüm yollar çağın gereklerine uygun şekilde düzenlenerek, sıcak asfalt ile kaplandı. Belediye hizmet binasının dış cephe kaplaması ve tamiratı yapılarak bina içerisindeki düğün salonu yeni ve modern bir hale getirildi. Kocabaş Cumhuriyet Camii’nin çevre düzenlemesi yapıldı. Hoca Ahmet Yesevi Sokak düzenlemesi tamamlanarak bisiklet yolu yapıldı. Kocabaş Cezaevi karşına içerisinde 4 işyeri de bulunan modern bir bina yapımı tamamlanarak hizmete sunuldu. Parklar, çocuk oyun alanları yapımları devam ediyor. 5 yıl önce, Kocabaş Honaz'ın merkezi demiştik. Bunu da gerçekleştirdik mi? Modern yaşanabilir bir hale geldi mi? Çok şükür bunları gerçekleştirdik. Çalışmaların yetiştirilemediği, eksik kalan bölgeleri de en kısa sürede tamamlayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

KOCABAŞ’A MÜJDELER VERDİ

Kocabaş’a yeni dönemde de hizmet yağmurunun devam edeceğini belirten Devecioğlu, “Kocabaş’ımızın en çok arzuladığı, en çok istediği Doğalgazı da en kısa sürede mahallemize getireceğiz. Cumhuriyet mahallemizin yüklenici firması geldi, dün yer tespitlerini yaptık. Üstyapı çalışmalarına hemen başlıyoruz. Mahallemizde Büyükşehir Belediyemizce yapılan bir halı saha var. Biz de yeniden göreve geldiğimizde Honaz Belediyesi olarak 2 adet daha halı saha yapacağız. Kocabaş mahallemizde nüfusun artmasıyla doğan eğitim kurumu ihtiyacını karşılamak ve çocuklarımızın eğitim- öğretimlerini kendi mahallelerinde alabilmeleri adına, İmar Planlarında alanları ayrılmış olan yerlerde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise yapılması sağlanacak. Milli Eğitim Bakanlığı yatırımları yakından takip edilecek. İlçemizdeki tüm eğitim kurumlarımızın çevre düzenlemesi, spor ve etkinlik alanları, projeksiyon, kitap, bilgisayar, akıllı tahta, yazıcı, fotokopi makinesi gibi teknolojik araç ve gereç ihtiyaçlarını karşıladık, karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

“İLÇEMİZİN HER NOKTASINA HİZMET ULAŞTIRIYORUZ!”

Honaz’ın her mahallesine ulaşmak, hizmet götürmek için ayrım yapmaksızın çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Turgut Devecioğlu, “İlçemizin tüm mahallelerine yeni parklar yapılacak. Çocuk parklarının içerisinde çocuklarımız için oyun alanları yer alırken, ailelerimiz için de spor ve dinlenme alanları olacak. İlçemizdeki tüm ibadethanelerimizin çevre düzenlemesi, yenileme, bakım, onarım ve temizliklerini yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Çiftçimize bugüne kadar destek olduğumuz gibi, üretilen ürünlerin pazara sunulmasına aracılık eden esnafımız için yaş meyve sebze alım merkezini kazandırdık. Tarım arazilerinin sulanması için trapez kanallar, damla sulama sistemleri, sulama suyu sondaj kuyuları, tarım arazilerine ulaşımı sağlayacak stabilize yolların kumlama çalışmalarını yaptık, yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Devecioğlu’nun konuşmasının ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.