DGC Üyesi Gazeteciler ÇEVAK’ın Konuğu Oldu

DGC Üyesi Gazeteciler ÇEVAK’ın Konuğu Oldu

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Üyesi gazeteciler 24 Temmuz Basın Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çivril Eğitim Gönüllüleri Vakfı (ÇEVAK)’ın konuğu oldu.

A+A-

Cemiyet üyelerine yönelik ‘Çivril’de bir gün misafirimiz olun’ gezi programı Çivril tren istasyonunda yapılan kahvaltının ardından başladı. Ardından Bayat köyündeki asırlık Bayat camisini gezen cemiyet üyeleri burada fotoğraf ve videolar çekerek tarihi görüntüleri kayıt altına aldı.

whatsapp-image-2022-07-03-at-18-14-34.jpeg

Ardından Sungurlu köyünde mola veren gazeteciler, burada köylülerle beraber kahvede oturarak Çivril’e ilişkin sohbet etme imkanı buldu.

whatsapp-image-2022-07-03-at-18-14-34-2.jpeg

Ardından Işıklı Beydilli’ye geçildi. 5’erli gruplar halinde sandallara binen gazeteciler, nilüferlerle kaplı Beydilli Gölü’nü görüntüleme imkanı buldu. Son olarak vakıf bağışçılarından Vehbi Demir’in evine konuk olan gazetecilere ikramlar sunuldu.

whatsapp-image-2022-07-03-at-18-14-34-1.jpeg

Farklı bir gün yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Alaattin Kameroğlu, “  Bugün geçmişte büyüklerimizin kurmuş olduğu ÇEVAK’ın Çivril ile kaynaşmasını sağlamak özellikle bu kaynaşmanın etkilerini Denizlili basın mensuplarıyla bir arada paylaşmak adına kahvaltıda bir araya geldik. Beraber gezi programı düzenledik. Sesimizi Denizli ve Türkiye’ye duyurmak adına büyüklerimizin dikmiş olduğu yardımlaşma çınarının gölgesinde olacak olan gençlerimize daha fazla sahip çıkmak adına bir oluşumu gerçekleştirdik. Bu birliktelikten ziyadesiyle memnun kaldık” dedi.

whatsapp-image-2022-07-03-at-18-14-33.jpeg

Etiketler : , , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.