Dikkat! Bu Yollar Bugün Kapalı

Dikkat! Bu Yollar Bugün Kapalı

Denizli'de 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında "Demokrasi" mitingi yapılacak. Miting nedeni ile Büyükşehir Belediyesi Halk otobüsleri ve araç trafiğine kapalı olan yerler şöyle:

A+A-

denizli20haber’den alınan habere göre Denizli'de 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında "Demokrasi" mitingi düzenlenecek. Trafiğe kapalı olan caddeler ise şöyle;

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, İstiklal Caddesi, Lise Caddesi, Atatürk Caddesi belli bir kısmı kapalı olacaktır, trafik ekiplerinin yönlendirdiği taraflardan gitmeleri ise önemle belirtildi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi halk otobüsleri çalışma saatleri 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü, diğer günler olduğu gibi akşam 24.00'da en son araçlar hareket edecektir. Kart Dolum Merkezleri ise  15 Temmuz Pazartesi gününe özel çalışma saatleri yeniden düzenlendi.

Yapılan düzenlemeye göre kart merkezlerimizin çalışma saatleri;

Bayramyeri Kart Dolum Merkezi      

Açılış: 08:00         Kapanış: 18:00

Valilik Kart Dolum Merkezi                

Açılış: 08:00         Kapanış: 18:00

Karahasanlı Kart Dolum Merkezi     

Açılış: 08:00         Kapanış: 13:00

Otogar Kart Dolum Merkezi              

Açılış: 08:00         Kapanış: 13:00

Alternatif Otobüse Biniş Noktaları

Halk otobüsleri çınar meydanına girmediği için en yakın olan, Çaybaşı Caddesi, Saltak Caddesi, Kayalık Caddesi, Halk Caddesi, Hacıkapanlar Camii'ne kadar olan Atatürk Caddesi'nden halk otobüsleri meydana en yakın noktalar akşam saat 24.00'a kadar çalışacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.