Dikkat! Denizli'de O Yollar kapalı

Dikkat! Denizli'de O Yollar kapalı

Denizli’de 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapatıldı.

A+A-

Polis, kutlama boyunca Gazi Bulvarı, İstiklal Caddesi, İncilipınar Caddesi ve Ulus ile Tokat Caddelerinin bazı bölümlerinin trafiğe kapattı. Bu yolların kademeli olarak öğleden sonra açılması bekleniyor.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Denizli’de bazı yollar kapatıldı. Saat 13’teki kortej yürüyüşü ile başlayacak olan kutlamalar için toplanma yeri olarak Gazi Bulvarı ve Delikliçınar Meydanı belirlendi. Burada toparlanan gruplar Gazi Bulvarında sıra oluşturduktan sonra İstiklal Caddesi üzerinden İncilipınar Caddesi’ndeki Tarım İl Müdürlüğü önüne ulaşacak. Burada yeniden toparlanacak olan gruplar, İncilipınar Caddesi üzerinden geçtikten sonra 1222 Sokak üzerinden 1203 Sokak’a ulaştıktan sonra kutlamanın yapılacağı Ulus-Tokat Caddesi kavşağına ulaşacak.

YOLLAR KAPATILDI

Saat 11 itibariyle toplanmanın başladığı kutlamalar için polis, güvenlik önlemlerini aldı. Ekipler, Gazi Bulvarı ile İncilipınar, İstiklal Caddeleri trafiğe kapatıldı. Yollar yürüyüşün sonlanmasının ardından saat 13’ten sonra trafiğe açılacak. Kutlamanın yapılacağı esas nokta olan Ulus-Tokat Caddeleri kavşağı ise kutlamaların sonuna kadar kapalı olacak. İki caddenin Antalya yolu girişleri kutlamalar boyunca kapalı olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.