Dikkat! Son Gün 30 Haziran

Dikkat! Son Gün 30 Haziran

Kamuoyunda “İmar Barışı” olarak bilinen mevzuata aykırı yapılara yasal düzenleme ile ilgili başvuru süresi 15 Haziran’da sona erecekti. Ama süre 15 gün daha uzatıldı.

A+A-

Türkiye’de son 50 yılın en büyük sorunu İmar Barışı ile çözülmeye çalışılıyor. Pamukkale Belediyesi, e-devlet üzerinden yapılacak başvurularda vatandaşların sorun yaşamamaları için YSE bulunan ana hizmet binasında “İmar Barışı Danışma Ofisi” oluşturdu. “İmar Barışı nedir?”, “Kimlerin imar barışına ihtiyacı var?”, “İmar barışına nasıl başvurulur?” konularında bilgilendirmenin yapıldığı ve vatandaşların başvurularını da anında yapmasının sağlandığı danışma ofisi yoğun çalışıyor. İlçe genelinde 31 Aralık 2017 tarihinden önce mevzuata aykırı olarak yapılan yapıları kapsayan ve vatandaşların e-devlet üzerinden başvuru yapıp, ruhsat alabildikleri İmar Barışı ile ilgili Pamukkale Belediyesi de halka yardımcı olmak için çalışmalar yapıyor.

15 Haziran 2019 Cumartesi günü sona erecek olan başvurular 30 Hazirana uzatıldı başvurular ile ilgili YSE’deki ana hizmet binasında “İmar Barışı Danışma Ofisi”ndeki personeller vatandaşlara yardımcı oluyor. Yapılan başvuru sonrasında ortaya çıkan bedeli ödeme süresi ise 15 Temmuz 2019’da doluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.