Dikkatsizlik Ve Kural İhlali Can Yaktı!

Dikkatsizlik Ve Kural İhlali Can Yaktı!

Denizli ilindeki Çivril Demokrasi Bulvarında 3 otomobilin karışmış olduğu trafik kazası soncunda 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

A+A-

Alınan bilgilere göre, Uşak-Denizli karayolu Çivril Demokrasi Bulvarı'nda Uşak yönünden Denizli yönüne ilerleyen Mehmet İlhan Emer şoförlüğündeki 20 BD 845 plakalı araç, evvela aynı yönde giden Kadir Şahan idaresindeki 20 LR 993 plakalı minibüse çarptı. Bu çarpmadan sonra minibüs savrulup şarampole savrulurken Mehmet İlhan Emer'in aracı takla atıp karşı şeride savruldu. Savrulan araç daha sonra Uşak yönüne doğru giden Uğru Kebabçı idaresindeki 34 BDV 728 plakalı araca çarpıp ancak durabildi.

Çarpmanın da etkisi ile minibüs şoförü Kadir Şahan araçtan asfalta düştü. Düşmenin etkisi ile ağır bir şekilde yaralanan Kadir Şahan, olay yerine sevk edilen ambulans ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırılırken takla atan araç sürücüsü Mehmet İlhan Emer ve minibüste bulunan Sultan Şahan'a ilk müdahale olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılıp Çivril Devlet Hastanesine gönderildi.

Kurallara Uymadılar

Kaza sebebi ile Uşak Denizli karayolu 1 saat kadar trafiğe kapatılırken kazanın yeni açılan kontrolsüz kavşakta dikkatsizlik ve kural ihlali sebebi ile gerçekleştiği öğrenildi. Kaza ile alakalı soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.