Doktordan komşularına tokat gibi cevap

Doktordan komşularına tokat gibi cevap

Yazıda, apartmanda ikamet eden sağlık çalışanlarının apartmana girip çıkarken kapılara ve merdiven boşluklarına dokunmamaları istendi. O yazıya doktordan tokat gibi cevap geldi.

A+A-

 

Korona virüs nedeniyle sağlık çalışanları özverili bir şekilde zor çalışma koşullarına katlanırken bir apartmanın girişine asılan bir yazı görenleri şaşkına uğrattı. Yazıda, apartmanda ikamet eden sağlık çalışanlarının apartmana girip çıkarken kapılara ve merdiven boşluklarına dokunmamaları istendi. O yazıya doktordan tokat gibi cevap geldi.

Korona virüsün Türkiye'ye de gelmesinin ardından sağlık çalışanları zor çalışma koşullarına katlanarak vatandaşlara hizmet vermeye devam ederken bir apartmanın girişine asılan yazı görenleri şaşırttı.

Bir kağıda yazılarak apartman girişine asılan yazıda, apartmanda ikamet eden sağlık çalışanlarının apartmana girip çıkarken kapılara ve merdiven boşluklarına dokunmamaları istendi. O yazıya doktordan tokat gibi cevap geldi.

Doktor, yazının yazıldığı kağıda el yazısı ile verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:

1- Bu apartmanda ikamet eden tek sağlık çalışanı benim hepimiz biliyoruz.

2- Bu virüs olayı er ya da geç bitecek inşallah.

3- Bu sürecin sonunda yine çalıştığım hastaneye gelecek, kapımı vurup odama girecek, ceketinizi düğmeleyip benden kendiniz için yine ayrıcalık isteyeceksiniz. İşte o zaman dilinizi koparır çenenizi kırarım, bilginize.

Doktorun cevabının da yer aldığı kağıt sosyal medyada paylaşılmasının ardından kısa üsrede yüz binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

euxz9lsx0aeysf9.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.