Dolup Taşıyor

Dolup Taşıyor

Denizli ilinin Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan 2.Uluslararası Spor Oyunları 4 Mayıs Cuma Günü 19.30 itibariyle başladı.

A+A-

2.Uluslararası Spor Oyunları korteji Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol,Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Milletvekili aday adayları, Denizli genel Tugay Komutanları ve bir çok sporcunun da katımları ile kortej yapıldı.


Program PAÜ Açık Tenis Kortlarında Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in açılış konuşması ile start aldı. Spora ve sporcuya vermiş olduğu değer ile ön planda olan Gürlesin konuşmasında, Pamukkale Belediyesi’nin bu sene 2.sini yapmış olduğu Spor Oyunları etkinliğine katılımlarından ötürü herkes teşekkür ettiğimi, sporun yaşının olmadığını, 7'den 70'e herkesin 3 gün sürecek olan etkinliğe beklendiğini ifade etti.


Programın devamında ise vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ak parti milletvekili Şahin Tin konuşmalarını yapıp Başkan Gürlesin'e teşekkürlerini sundular.


Protokol konuşmaları sürerken Pamukkale Belediyesi'nin hazırladığı snookball, langırt, masa tenisi, canlı hokey, elektronik basketbol, simülasyon gibi değişik etkinliklere katılımda bulunan vatandaşları oldukça eğlendiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.