Dönüş Çilesi Başladı

Dönüş Çilesi Başladı

Kurban Bayramının  9 gün olması tatil bakımından iyi olsa da tatilcilerin dönüş çileleri tüm o güzel anları unutturacak cinsten. Ayrıca kazalarda can sıkıcı.

A+A-

ünlük Kurban Bayramı tatili yarın son buluyor. Yollarda rezil olmamak için erken dönüş yapmak isteyen tatilciler rezillikten ve kazalardan kurtulamadılar.  Tatilin son günlerinde tatilcilerin dönüş yolculuğu trafiği de yoğunlaştırdı. Bununla beraber  kaza haberleri de arka arkaya gelmeye başladı.

 

Tatil dönüşü için yollara çıkan tatilciler yollarda uzun kuyruklar meydana getirdiler. Bunun yanında meydana gelen kazalar da can sıkmaya devam ediyor.

2 Araç Birbirine Girdi

 

Tatil dönüşünde bir kaza da Denizli - Antalya Yolunun, Acıpayam bölgesinde meydana geldi. Abdullah Dinç isimli vatandaşın sürdüğü 15 TA 692 plakalı araçla Zafer Kıllı'nın kullanmış olduğu 32 FG 791 plakalı

otomobil birbirine girdi. Her iki araçta hurdaya dönerken, 32 plakalı aracın içerisinde sıkışmış olan 2 kişinin yardımına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam Şubesi ekipleriyle 112 Acil ekipleri yetişti.

 

İtfaiye ekiplerince uzun uğraşlardan sonra otomobilden çıkarılmış olan 2 kişi ile beraber yaralanmış olan 6 kişi sağlık ekiplerine teslim edildiler. İlk müdahaleleri kaza yerine yapılmış olan yaralılar ambulanslar ile hastaneye

Sevk edildiler.

 

Kazanın ardından Denizli - Antalya Yolu'ndaki trafiğin bir süre kontrollü bir şekilde polis ekiplerince verildiği öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.