DP Adayları Soluksuz Devam Ediyor

DP Adayları Soluksuz Devam Ediyor

Denizli Milletvekili adayları seçim çalışmalarına soluksuz devam ediyor.

A+A-

GİK Üyemiz ve Denizli Milletvekili Adayımız Aşkın Çelik, Milletvekili adaylarımız Sevim Yalçıner ve Hulki İlhan ile Güney İlçe Başkanı Şahin Özbilen, Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Yoldaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Ününügören ve Eziler Belde Başkanı Feyzi Gündüz, seçim çalışmaları kapsamında ilçe, belde ve köyleri dolaşıyor.

 

Yenikonak Köyü’nde vatandaşlara Kırat rozeti takan Aşkın Çelik, Demokrat Parti’nin yaptığı hizmetlerin Denizli ve köylerinde unutulmadığını, vatandaşların Kırat’ı özlediğini dile getirdi.

 

Bugün Güney, Eziler, Kerimler, Yeni Konak’ta bulunan adaylarımıza köylerde özellikle tütün çiftçileri “Kırat zamanında rahattık, Kırat’ı özledik. Şimdilerde ürettiğimiz ürün para etmiyor, her geçen gün daha çok borçlanıyoruz” diyerek çiftçilerin sorunlarını anlattılar.

 

Milletvekili adaylarımız ise “Demokrat Parti’nin yeniden iktidarı ile başta çiftçilerimiz olmak üzere, emeklinin, öğrencinin, çalışanın, memurun, herkesin yüzünün güleceğini, hak düzeninin geleceğini yeniden tesis edeceğiz” söyleyerek halkla kucaklaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.