DP Lideri Uysal Denizli’ye Geliyor

DP Lideri Uysal Denizli’ye Geliyor

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyon Milletvekili Gültekin Uysal, 2 yıl önce vefat eden yol arkadaşı Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Merhum Aşkın Çelik’in vefat yıl dönümünde Denizli’de olacak.

A+A-

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyon Milletvekili Gültekin Uysal, 2 yıl önce kalp krizi ve beyin kanaması nedeni ile vefat eden yol arkadaşı Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Merhum Aşkın Çelik’in vefat yıldönümünde Denizli’de olacak.

Demokrat Parti'nin Denizli'deki en büyük lokomotiflerinden biri olan ve iki yıl önce geçirdiği kalp krizinin ardından 25 Şubat 2020 tarihinde hayatını kaybeden DP eski il başkanlarından Merhum Aşkın Çelik, vefatının ikinci yıl dönümünde mezarı başında dualarla anılacak. Anma törenine Çelik'in mesai arkadaşı Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyon Milletvekili Gültekin Uysal da katılacak. Çelik'in vefatının ikinci yıldönümü nedeni ile Denizli'ye gelecek olan Uysal'ın Denizli programı şu şekilde olacak:

Saat 11.00'de Gümüşler Mezarlığında mezarlık ziyareti olacak. Saat 12.00’de Aşkın Çelik'in ailesinin ziyareti gerçekleşecek. 13.25 Cuma Namazı sonrasında saat 14.00'te Bayramyeri Vakıflar Hamam önünde lokma hayrı ve arkasında sohbet yapılacak. Saat 15.00'te Aşkın Çelik’in annesi Zeynep Çelik'i evinde ziyaret edecek olan Uysal ve beraberindekiler, Denizli'den ayrılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.