DP’den İYİ Parti’ye Destek Ziyareti

DP’den İYİ Parti’ye Destek Ziyareti

Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, İyi Parti üç ilçe başkanlarını ve yönetimlerini ziyaret edip Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde destek vereceklerini ifade etti.

A+A-

Seçim sürecinde ortak hareket edileceği daha önce açıklanan Çelik ve beraberindeki ilçe başkanları, Tavas, Acıpayam ve Serinhisar’a ziyarette bulundular. İYİ Parti İlçe Başkanları ile görüşen Demokrat Partililer imza verdiklerini söyleyerek  Demokrat Parti’nin bu seçimde İyi Parti ile beraber yürüyeceğini ifade ettiler.

İYİ PARTİ İLE YÜRÜYECEĞİZ

Ziyaretin ardından açıklamalar yapan Demokrat Parti Denizli il başkanı Aşkın Çelik, Cumhurbaşkanı seçim sürecinin ülke için hayati önem taşıdığını, bu süreçte de Demokrat Parti olarak İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olması için imza verdiklerini, partili arkadaşlarının da imza vermeye devam ettiklerini, ziyaretlerde ortak hareket etmenin önemine vurgu yaptıklarını ve temasların olumlu geçtiğini dile getirdi.

Rahmetli Şehit Başvekil Adnan Menderes’in sözünü hatırlatan Çelik, 24 Haziran akşamında Halkın “Yeter Söz Milletin Diyeceğini”,  Milli İttifak’ın İnşallah başarıya ulaşacağını, Allah Yar ve Yardımcımız Olsun şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.