Drone Görünce Korkmuştu

Drone Görünce Korkmuştu

Denizli’ye bağlı Çameli ilçesinde havadaki drone'dan korkarak saklanan 60 yaşındaki Lütfiye Yıldırım  korkmasının sebebini açıkladı.

A+A-

Konu ile alakalı konuşan Yıldırım, cihazı görünce çok korktuğunu ve kendisini kaçıracaklarını sandığı için ağaçların arasına saklandığını ifade etti.

Denizli'nin Çameli ilçesinde, yerel yayın yapmakta olan televizyon kanalının kameramanı, Cevizli Mahallesi üstünde, drone ile haber amaçlı görüntü çekmeye başladı. Bu esnada yolda yürüyen yaşlı kadın, havadaki drone'u fark etti. Bir süre cihaza bakan, ama anlam veremeyen kadın, drone'un üstüne doğru geldiğini görünce korkarak, ağaçların arasına koştu. Bu görüntüler, izleyenleri gülümsetti.

İlk Kez Gördüm

Demirören Haber Ajansı (DHA), kadını yalnız ikamet ettiği evinde bulup konuştu. 5 çocuk ve 4 torun sahibi Lütfiye Yıldırım, havada cihazı görünce çok korktuğunu ifade ederek, Ormana mantar toplamaya gittiğini, aniden havada onu gördüğünü, üstüne doğru gelince çok korktuğunu, uçak gibi bir şey sandığını ve kendisinin alıp götüreceğini sandığını, ağaçların arasına kaçıp kendisini gizlemeye çalıştığını, ağaçların arasına giremez diye düşündüğünü, ilk defa böyle uçan bir cihaz gördüğünü ve çok fazla korktuğunu ifade etti.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.