DSO ve Van TSO Arasında İşbirliği Protokolü

DSO ve Van TSO Arasında İşbirliği Protokolü

Denizli Sanayi Odası (DSO) ile Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) arasında, "Kardeş Oda ve İşbirliği Protokolü" Van TSO hizmet binasında yapılan törenle imzalandı.

A+A-

DSO  heyeti; Van TSO Yönetim Kurulu, Meclis ve Komite Üyeleri ile Genç Girişimciler İcra Kurulu tarafından karşılandı. Gerçekleştirilen toplantıda öncelikle ev sahibi oda olarak Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van’ın ekonomik ve sosyokültürel anlamda tanıtımını anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Takva’nın sunumun ardından DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci de, Van TSO meclis üyelerine yönelik Denizli’yi anlatan bir sunum gerçekleştirdi ve olası işbirliklerinin değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Özellikle Van’da gerçekleştirilen yeni tekstil yatırımları için Denizli’deki deneyimlerden faydalanılmasının önemini vurgulayan Keçeci, Van TSO meclis üyelerini de aileleri ile birlikte Denizli’ye davet etti. Üyeler arası tanışma ve istişarenin ardından program, iş birliği protokolü imzalanması, hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

DSO Meclis üyelerinin aileleri ile birlikte gerçekleştirdiği Van ziyaretinde, Denizli heyeti Van TSO’nun rehberliğinde Van’ın turistik yerlerini gezerek, Van hakkında bilgi sahibi oldular. Geziyi değerlendiren DSO Yönetim Kurulu Başkanı Keçeci, “Necdet Başkanımızın daveti üzerine ailelerimizle birlikte geldiğimiz Van, hem Odamız için hem de ailelerimiz için oldukça faydalı bir deneyim oldu. Ülkemizin en doğusunda yer alan bu nadide şehri herkesin görmesini ve deneyimlemesini tavsiye ederim. Ne yazık ki Doğu’daki illere karşı bir ön yargı var. Biz sanayicilerin ailelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, umarım bu ön yargıların kırılmasına hizmet eder. İki oda arasında yapılan iş birliği protokolü ile biz bir köprü kurmak istiyoruz. Bu protokolün hem iki ile hem de odalarımıza çok büyük yararlar getireceğine inanıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.