Dua, Destek ve İnançla Birbirimize Bağlıyız

Dua, Destek ve İnançla Birbirimize Bağlıyız

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendili hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor.

A+A-

Yeşilyayla, Kumkısık, Üzerlik, Salihağa, Çeltikçi, Bozburun ve Hacıeyüplü mahalle sakinleri ile bir araya gelerek ilçeye yapılan ve yapılacak olan projeleri anlatan Başkan Subaşıoğlu, “Bizim sizinle gönül bağımız var. İlk günden bu yana sizlerin duası, desteği ve inancı var. Bunu bugün görüyorum, her yaştan vatandaşımız gittiğim her yerde beni büyük bir ilgi, büyük bir samimiyetle karşıladı. Eğer bu bağ olmasaydı, eğer destekleriniz olmasaydı Merkezefendimiz Türkiye’de parmakla gösterilen, takdir edilen, ödüller alan, her alanda üst sıralarda bulunan bir ilçe olmazdı” dedi.

Yeşilyayla, Kumkısık, Üzerlik, Salihağa, Çeltikçi, Bozburun ve Hacıeyüplü Mahallelerini ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç eşlik etti. Mahalleliler ile bir araya gelen Başkan Subaşıoğlu 2014-2019 döneminde yapılan ve 2019-2024 döneminde yapılacak projeleri anlattı. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilk günden itibaren ilçemize hizmet etmek için, Merkezefendililerin memnuniyeti için gayret sarf ettik. Bizler için her mahallemizin ayrı bir önemi, ayrı bir değeri var. İlçemiz sınırları içerisindeki 50 mahallemizde en ufak bir ayrım yapmadan çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Her geçen gün gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla ilçemizin çehresini değiştirdik. Birbirinden önemli vizyon projelerimizi ilçemize kazandırarak ilçemizi marka haline getirdik.” şeklinde konuştu.

“HİZMETLERİMİZ KATLANARAK, ARTARAK DEVAM EDECEK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “2014 ve 2015 yıllarında sağlam temeller atmak için çalıştık. Ardından gelen 2016,2017 ve 2018 yıllarında birbirinden önemli sosyal ve yapısal projelerimizi hayata geçirdik. 45 yaş üstü Merkezefendilileri Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk gezisine götürdük. Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizi ‘Haydi Gençler İstanbul’a diyerek İstanbul’a uğurladık. 5.sınıf öğrencilerimize bisiklet hediye ettik. Askere gidecek olan gençlerimizi ‘Vatan İçin Gidin Sağ Salim Dönün’ diyerek askere uğurladık. Açılış yılı olarak ilan ettiğimiz 2018 yılında vizyon projelerimizi ilçemize kazandırarak Merkezefendimizi ‘vizyon, marka ilçe’ yaptık. Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu, Ornaz Vadisi, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu, Merkezefendi Belediyesi İmam Hatip Anadolu Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ve Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı gibi projeler ilçemizin çehresini değiştirdi. Merkezefendililerin memnuniyeti her şeyin üstündedir diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda hizmetlerimiz katlanarak, artarak devam edecek” dedi.

“BİZİM SİZİNLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR”

Başkan Subaşıoğlu, “2014 yılından itibaren sizlerle el ele, omuz omuza birlikte çalışıyoruz. Merkezefendimize olan aşkımız ilk günkü gibi devam ediyor. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken sizlerin taleplerini ve önerilerini dikkate alarak çalışıyoruz. Hep beraber Merkezefendimizi daha da güzelleştirdik, marka ilçe yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü bizim sizinle gönül bağımız var. İlk günden bu yana sizlerin duası, desteği ve inancı var. Bunu bugün görüyorum, her yaştan vatandaşımız gittiğim her yerde beni büyük bir ilgi, büyük bir samimiyetle karşıladı. Eğer bu bağ olmasaydı, eğer destekleriniz olmasaydı Merkezefendimiz Türkiye’de parmakla gösterilen, takdir edilen, ödüller alan, her alanda üst sıralarda bulunan bir ilçe olmazdı. Ne yaptıysak, ne kazandırdıysak sizlerin sayesinde kazandırdık. Merkezefendimize hep sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. İnşallah bu birliktelik, bu gönül bağımız uzun yıllar devam edecek” diyerek konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.