EDHO 178. bölüm izle

EDHO 178. bölüm izle

EDHO 178. bölüm full izle için araştırmalar devam ederken ATV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan EDHO 178. son bölüm tek parça halinde 29 Aralık tarihinde Youtube’de.

A+A-

EDHO 178. bölüm izle için dizi takipçileri büyük bir merak içerisine girerken başrollerinde Oktay Kaynarca ile Sanem Çelik'in oynadığı EDHO 178. son bölüm 29 Aralık Salı akşamında ATV ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin hemen bitiminde EDHO 178. bölüm tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebiliyor.

EDHO yeni bölümde neler yaşanacak?

İhaneti bir türlü kaldıramayan Tipi yeni bir hamle yapar ve tüm dengeleri alt üst eder. Tipi’yi tamamen ortadan kaldırmak adına İlyas Çakırbeyli'den masayı toplaması istenir. Yaman Korkmaz diğer taraftan da babası Hamdi Korkmaz ile beraber Hızır ve Alpaslan Çakırbeyli'nin ortadan tamamen kaldırılması için plan hazırlığı içerisindedir.

EDHO 178. bölüm

Hızır’da dostu gibi bildiği Tipi’yi kurtarmak adına mücadelesine devam eder. Hızır Çakırbeyli'nin yaptığı planda en büyük sorunsa yine Tipi’dir. Bir an önce Gönül’üne kavuşmak adına gün saymaya başlayan Tipi, Hızır Çakırbeyli'nin işini daha zora sokar. Çakırbeyli ailesinin yanı sıra Façalı ailesinde de işer iyice çıkmaza girmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.