EGEM Ziyaretlere Başladı

EGEM Ziyaretlere Başladı

EGEM Ziyaretlere Başladı

A+A-

Ege Bölgesi illeri Afyon, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak’ın Ankara’da kurulmuş olan vakıf ve derneklerinin bir araya gelerek 2005 yılında oluşturduğu EGEM Platformu başkanları 6-12 Kasım 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yapacakları “EGE İLLERİ TÜRKİYE TANITIM GÜNLERİ” etkinlikleri öncesinde ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladı.

Bu ziyaretler kapsamında dernek ve vakıf başkanları ilk olarak Ak Parti Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a ve yine Ak Parti Manisalı Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Temel’e makamlarında ziyarette bulundular.

Ziyarette Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ yaptığı açıklamada; “Vekili olduğum il olan İzmir ve Ege Bölgemiz bizler için çok kıymetli. Ankara’da sizler de yıllardır bölgemiz için gayret göstermektesiniz ve Ege Bölgemizin gerek kalkınması gerek tanıtılması noktasında yapmış olduğunuz etkinlikleri takip ediyor ve olumlu buluyoruz. Bu yıl “EGE İLLERİ TÜRKİYE TANITIM GÜNLERİ” etkinliklerinin 6-12 Kasım’da İzmir’in ev sahipliğinde gerçekleşmesinden de ayrıca memnun olduğumu ifade etmek isterim. İzmir bizim her şeyimiz. İzmir ve Egemiz için yapılan her güzel etkinliğin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Egem Platformu Dönem Başkanı ve İzmirliler Dernek Başkanı Yasin Aksu ise yaptığı açıklamada “Bölge Vekilimiz Sayın Hamza Dağ’a gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür ederiz. Kendisi derneğimize ve platformumuza her zaman dostluğunu ve yakınlığını hissettirmiştir. Platforma ev sahipliği yaptığımız bu dönemde de desteğini açıkça ifade etmesi bizlere güç veriyor” ifadelerini kullandı.

EGEM Platformu dernek ve vakıf başkanları Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezinde gerçekleşen görüşmenin ardından yine Manisalı hemşehrileri olan Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cengiz Öner’e makamında ziyarette bulunup kendisini bu dönem gerçekleşen etkinlikler ve fuar konusunda bilgilendirdiler.

Görüşmelerde Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Aydınlılar Dernek Başkanı Halil Apaydın, Denizliler Dernek Başkanı Adnan Özkul, İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, Kütahyalılar Dernek Başkanı Nuri Uygun, Manisalılar Dernek Başkanı Recep Gezinti ve Uşaklılar Dernek Başkanı Nuray Salıcı hazır bulundu.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.