Eğitimcilerden Başkan Gürlesin'e Teşekkür Ziyareti

Eğitimcilerden Başkan Gürlesin'e Teşekkür Ziyareti

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e, Eğitim Bir Sen Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri nezaket ziyaretinde bulundu.

A+A-

Ziyarette sendika üyeleri, okulları bir bir gezerek fiziki ihtiyaçlarını gideren ve eğitime büyük destek veren Başkan Gürlesin’e teşekkür etti.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Eğitim Bir Sen Denizli Şubesi Başkanı Kazım Tefçi ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Eğitim Bir Sen Denizli Şubesi Başkanı Kazım Tefçi, eğitime verdiği desteklerden dolayı başkan Gürlesin’e teşekkürlerini ileterek, “Pamukkale İlçesi’nde eğitime verdiğiniz sınırsız desteklerden dolayı sizlere teşekkürü bir borç biliyorum. Özellikle okul okul gezerek fiziki ihtiyaçlarını ve donanımsal ihtiyaçlarını gidermek için büyük gayret içindesiniz. Ödenek noktasında yetersiz kalan okullarımızın elinden tutuyorsunuz. Bu da biz eğitimcileri çok mutlu ediyor. Başta çocuklarımız olmak üzere veli ve öğretmenlerin yüzünü güldürüyorsunuz” dedi.

 

EĞİTİME BAKIŞ AÇIMIZ FARKLI

Nezaket ziyaretinden dolayı Eğitim Bir Sen Denizli Şubesi  başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Gürlesin ise, “Bizim eğitime bakış açımız farklı. Eğitimde kaliteyi ne kadar artırmaya destek olursak, geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almalarına olanak sağlarsak Denizli olarak ülke olarak daha güçlü oluruz. İlçede 128 okulumuz var. Hepsine ulaşarak var olan taleplerini yerinde inceleyip çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına eğitim yardımı yaparak, bir nebze olsun destek olmaya çalışıyoruz. Eğitim öncelikli alanımız olmasa da biz eğitimi önde tutuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.