Ekiz: "“Bir Şey Değişecek, Hemen Değişecek”

Ekiz: "“Bir Şey Değişecek, Hemen Değişecek”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili Aday adayı İbrahim Ekiz, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

A+A-

Milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından kolları sıvayan Ekiz, 3 günde yedi ilçeyi ziyaret ederek partili ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

“BİRİLERİNİN BEDAVA KULLANDIĞI ELEKTRİĞİN PARASINI DENİZLİ HALKI ÖDEMEYECEK”

 

Gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Ekiz, Milletvekili olması halinde sıradan bir vekil olmayacağının altını çizdi. Ekiz, “Allah bize Türk milletine Milletvekili olarak hizmet etmeyi nasip ederse ben sıradan bir vekil olmayacağım. Bir kere Denizli sözde değil, gerçek anlamda hak ettiği değeri alacak. Bir kere öncelikle şunun sözünü veriyorum. Birilerinin bedava kullandığı elektriğin parasını Denizli halkı ödemeyecek. Yok böyle bir şey. Buna müsaade etmeyeceğiz. Bir devir değişecek, hemen değişecek” dedi.

 

“BELEDİNİ MİLLETİMİZ ÖDÜYOR”

 

Konuşmasında iktidarı da eleştiren Ekiz, “AKP iktidarının Türkiye’ye ve milletimize maliyeti her geçen gün artmakta ve artık çekilmez bir hal almaktadır. Bilim üretmekten aciz bir TÜBİTAK, boğazına kadar siyasete batmış ve milli olmaktan çıkmış bir istihbarat teşkilatı, bölücülerin elinde ve dilinde egemenliği sorgulanan bir devlet, vatan toprağında atalarının kabrini düşmana terk eden bir irade, tamamen yandaşların ve soyguncuların emrine verilen bir ekonomi, milleti tehdit etmekle meşgul bir Cumhurbaşkanı, yönetim kabiliyetini ve iradesini rehin vermiş bir Başbakan, gölgesinden korkan bir Bakanlar Kurulu, milletin değil, AKP’nin emrinde çalışan bir bürokrasi ve sadece Meclis’teki parmak çoğunluğunu referans alan bir demokrasi. Tüm bunlar Türkiye’nin geçtiğimiz 13 yılda hangi ellerde yönetildiğinin, nasıl bir maceraya doğru sürüklendiğinin örnekleridir. Saraylara ve yandaşa saçılanlarla sadece devletin kasasının içi değil, bölücülerle kol kola milli devletin içi de boşaltılmıştır. AKP Türk siyasi ve demokrasi tarihine ‘sadece kendi çevresini kalkındıran’ parti olarak geçmiştir. AKP’nin sayesinde siyaset bir geçim alanına, rant alanına dönmüştür. Toplumun algısında da siyaset kurumuna güven dibe vurmuştur. İşte ülkeye yeniden istikrar kazandırmak, bu kötü gidişata dur demek için yola çıktık” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.