Ekonomik Yıkım ve Terör Son Bulsun

Ekonomik Yıkım ve Terör Son Bulsun

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan yeni yıl münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, yayınladığı yeni yıl mesajında ülkedeki ekonomik yıkım ve terörün son bulmasını, toplumdaki güvenin tesis edilmesini temenni ettiğini söyledi. Akcan, 2019 yılının ülkemize, Denizli’ye, Çal’a ve tüm insanlığa esenlik, denge ve düzen getirmesini dileyerek, “2019 yılı Türk milletinin silkinip ayağa kalkma yılı olsun. Yeni yıl, ülkemiz ve İslam dünyası için sağ duyu, akıl, uzlaşı ve toplumsal dayanışma yılı olsun” dedi.

Türk milletinin mutlak ve meşru duruşunu çekemeyenlerin kahredici tezgahları ve kanlı tuzaklarının devam ettiğini vurgulayan Akcan, “Milli bekayı yıkmak, milli birliği yok etmek maksadıyla devreye alınan dış kaynaklı tahrik kampanyası ve sistematik saldırı kumpanyası ısrarla körüklenmeye devam ediyor. Türk milleti, 15 Temmuz hain darbe girişiminde kutlu varlığını nasıl savundu ise, savunmaya devam edecektir. 2018 yılı ve öncesi yıllarda kardeşliğimize kara çalmak isteyenlerin, 2019 yılında bir kez daha ezilip geçilmesi en büyük temennimizdir” dedi.

“ACILAR TEKERRÜR ETMESİN”

Çal Belediye Başkanı Akcan, 2018 yılında yaşanan acı ve felaketlerin yeni yılda tekerrür etmemesini arzuladıklarını ve bu konuda da ümitli olduklarını sözlerine ekleyerek şöyle devam etti;

 “Toplumumuzun ekonomik refahıyla birlikte huzuru da artmalı. Siyasal istikrar ve Türk milletinin birliği, dirliği, Türkiye’yi emniyete alacaktır. Bundan kuşkumuz yok. İstiklal ve istikbalimiz güvence altındadır. Yeni yılın haksızlıkların duracağı, adaletsizliklerin son bulacağı, engellerin birer birer aşılacağı yıl olmasını diliyorum. Ülkemizin her köşesinde, Denizli’de, Çal’da ikamet eden vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. İnsanlarımızın inanışı, kökeni, mezhebi ne olursa olsun yeni yıl bizlere birlik ve beraberlik getirsin. 2019 yılında barış, birlik ve beraberliğimiz, dostluğumuz daha da kaynaşsın. Türk milleti tarih boyunca silkinip ayağa kalkmayı başarmıştır. Yine başaracağız.”

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.