El Sanatları Kursiyerleri Piknikte Buluştu

El Sanatları Kursiyerleri Piknikte Buluştu

Çal Halk Eğitim Merkezi 2014-2015 yılı el sanatları kursuna giden kadınlar Çal Belediyesi tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi.

A+A-

Hançalar Deresi’nde düzenlenen piknikte kadınları yalnız bırakmayan Çal Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, “Çallı kadınlarımızın sosyalleşmesi için biz belediye olarak elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” dedi.

 

Çal Halk Eğitim Merkezi 2014-2015 yılı el sanatları kursuna giden kadınlar Çal Belediyesi tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi. Hançalar Deresinde düzenlenen piknikte Çal merkez, Süller, Akkent ve Yukarıseyit Mahallesi kurs hocaları ve kursiyerleri tam kadro katıldı. Kursiyer kadınlar bir yılın yorgunluğunu mangal partisi ile atmış oldu. Kursiyerler ve kurs hocaları Çal’da daha fazla mahallede el sanatları kurslarının açılması gerektiğine dikkat çektiler. Piknikte kadınları yalnız bırakmayan Çal Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Çallı kadınların sosyalleşmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Kadınlar ne kadar eğitimliyse o toplum o kadar güçlüdür. Bir toplumda kadınlar ne kadar mutluysa toplum da o kadar mutludur. Bizde Çal Belediyesi olarak bütün kursiyerlere piknik organize ettik” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.