Elmalı Mahallesinden Başkan Arslan'a Teşekkür

Elmalı Mahallesinden Başkan Arslan'a Teşekkür

Elmalı Mahallesi Kötürüm Mevkii sakinleri yapılan asfalt yol çalışmalarından ötürü Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

A+A-

Elmalı Mahalle Muhtarı Mustafa Eriş ile birlikte gelen Ziyarete Gelen Vatandaşlar "Kötürüm Mevkiimiz şimdi gerçekten çok güzel oldu. Başkanımızın ve çalışma arkadaşlarının sayesinde daha kullanışlı ve temiz bir yola kavuştuk. Eskiden yolumuz çok kötüydü. Şimdi ise rahatlıkla kullanılıyor. Başkanımız Cengiz Arslan’a desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve ekiplerine Kötürüm Mevkisizinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Teşekkür ederiz" dediler.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Elmalı Mahallesi Kötürüm Mevkiisi sakinlerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi “Belediye olarak çalışmalarımızı vatandaş odaklı sürdürüyoruz Kötürüm ve Akçadümen Mevkiinde gerçekleşen Asfalt Çalışması Bölge Halkımıza hayırlı olsun Çameli Halkına hizmet etmekten mutluyuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.