Emin Okkaya Yeniden Varım Dedi

Emin Okkaya Yeniden Varım Dedi

Ak Parti 24. dönem aday adayı, 25. ve 26. dönem 6. sıradan milletvekili adayı olan Emin Okkaya 27. Dönemde de Ak Parti’den aday oldu.

A+A-

İsmi tartışmalar, ihraç konusu, Necip Filiz ile yaşadığı tartışmalar ile anılan Emin Okkaya yeni dönemde Ak Parti’den milletvekili adayı olduğunu sosyal medya hesabı facebooktan ilan etti.

Okkaya yapmış olduğu açıklamasına, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Birlikte kurduğumuz bu Ülkeyi İNŞAALLAH hep birlikte güzel yarınlara taşıyacağız." Sözleri ile başladı ve Erdoğan’ın varlığının nefesi, davasının ise hedefi olduğunu, ülkeye, millete ve memlekete hayırlı mübârek olması dileklerini ileterek, Allah'ım yardımcımız olsun inşallah ifadelerini kullanan Okkaya çıktıkları bu mübârek yolda milletin dualarını ve açık desteklerini beklediğini sözlerine ekledi.

NE OLMUŞTU?

Daha önce ihraç edilmeye çalışılan Emin Okkaya ile Necip Filiz twitter üzerinden birbirlerine ithamlar bulunmuşlar ve tartışmışlardı. Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Okkaya’nın bazı makamlar talep ettiğini ama bu makamların kendisine verilmemesi ile de hırçınlaştığını iddia etmişti. Emin Okkaya ise tüm bu iddiaları yalanlayarak Filiz’i televizyon karşısında tartışmaya davet etmişti.


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.