En Güzel Günleri Berbat Oluyordu

En Güzel Günleri Berbat Oluyordu

Denizli’nin Tavas ilçesinde bir nikah töreninde gelin Naciye Şeşen nikah memurunun sorusuna kelime oyunu ile yanıt vermek istedi ve az kalsın nikah iptal oluyordu.

A+A-

Horasanlı Mahallesi'nde, 21 yaşındaki Naciye Şeşen’le veteriner 24 yaşındaki Adem Teberci'nin geçtiğimiz 4 Ağustos'ta düğünü yapıldı. Düğünde genç çift, nikah masasına oturdular. Tavas Belediyesi nikah memuru Mehmet Çinili, gelin Naciye Şeşen'e, "Kimsenin baskısı altında kalmadan özgür iradeniz ve arzunuzla Adem Teberci ile evlenmek istiyor musunuz" sorusunu sordu ve mikrofonu geline uzattı. Şeşen, damada bakarak ve gülümseyerek "Hayır..." diye cevap verdi. Nikah memuru Çinili'nin, salondaki davetlilerin gülüşmeleri arasında mikrofonu çekmesi ile gelin Naciye Şeşen, "Hayırlısıyla evet, diyecektim ama siz hemen mikrofonu çektiniz" şeklinde konuştu. Damat Adem Teberci de "Sorun yok, 'Hayırlısıyla evet diyecekti' dedi ve araya girdi. Davetlilerden sessiz olmalarını talep eden nikah memuru Çinili, Beyanın esas olduğunu, 'Hayır' kelimesi çıktığı için bu nikahı kıyamayacağını,  yarın bir durum olursa kendilerinin sorumlu olacağını ifade etti.

NİKAH MEMURUNU ZOR İKNA ETTİLER

Gelin ve damatla davetlilerin ikna etmeye çalıştığı memur Mehmet Çinili ise defteri de alarak nikah masasından ayrıldı. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Tavas İlçe Nüfus Müdürlüğü'nden yetkililer ile görüşülmesinin ardından nikah memuru Çinili, yarım saat gecikmeli de olsa genç çiftin nikahlarını kıydı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.