Erbeyin: Emellerine Asla Ulaşamayacaklar

Erbeyin: Emellerine Asla Ulaşamayacaklar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, peş peşe gelen şehit haberlerinden derin üzüntü duyduklarını söyledi.

A+A-

MHP’li Erbeyin, yaptığı yazılı açıklamada, “Günlerdir peş peşe gelen şehit haberleri tüm milletimizin yüreğini yakarken, Siirt’in Pervari ilçesinde sekiz vatan evladımızın daha şehit olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış olan vatanımızın parçalanması ve milletimizin birbirine düşürülmesi için kurulan kirli oyunun yeni bir sahnesinin daha hayata geçirildiğini görmekteyiz. Bir kez daha belirtmek istiyorum ki, Türk milleti kendisine yapılan iyiliği de, kötülüğü de asla unutmayacaktır” dedi.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Hain pusularla vatan evlatlarının canına kast edenlerin emellerine asla ulaşamayacağını ifade eden Erbeyin, “Vatan evlatlarına hain pusular kurarak, alçakça saldırılar düzenleyerek ülkemizden toprak koparabileceğini sananlar hem hukuk nezdinde, hem millet nezdinde, hem de Allah nezdinde hak ettikleri cezaya er geç mutlak çarptırılacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle yüreğimiz kan ağlarken, tüm şehitlerimize bir kez daha yüce Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine baş sağlığı diliyor, terörü ve gizli, açık tüm destekçilerini lanetliyoruz. Kendi döktüğünüz kanda boğulacaksınız” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.