Erbeyin: Emellerine ulaşamayacaklar

Erbeyin: Emellerine ulaşamayacaklar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Şırnak'ta terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

A+A-

MHP Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, mesajında, “Şırnak Akçay'daki Görmeç ve Seslice Üs bölgelerine izinden dönen personeli götürecek konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen askerlerimize yönelik, PKK’lı grup tarafından yapılan hain bir saldırı sonucu 3 vatan evladımız  şehit düşmüştür.  Bölücü terör örgütünün bu hain saldırısında Çivrilli evladımız Piyade Er Kağan Kandemir’in şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız” dedi.

Bu saldırıları yapan hainlerin asla emellerine ulaşamayacaklarını ifade eden Erbeyin, “Ülkemizin huzurunu, birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu terör saldırısını lanetliyoruz. Hayatını kaybeden vatan evlatlarına  Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştirenler, adalet önünde bunun hesabını mutlaka vereceklerdir. Devletimizin perde önündeki ve arkasındaki canileri mutlaka ortaya çıkarıp adalete teslim edeceğine olan inancımız tamdır. Milletimizin birlik ve bütünlüğüne yönelik bu tür alçak saldırılar, bu ülkeyi asla bölemeyecek, hainler kirli amaçlarına asla ulaşamayacaklardır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.