Eren'den Uşaklı vekile çok sert tepki!

Eren'den Uşaklı vekile çok sert tepki!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’in "Çivril Uşak'a bağlansın" teklifine İYİ Parti Meclis üyesi Koray Eren’den sert bir cevap geldi.

A+A-

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’in "Çivril Uşak'a bağlansın" teklifine İYİ Parti Meclis üyesi Koray Eren’den sert bir cevap geldi.

AK Parti Milletvekilini kolaycılıkla suçlayan İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye meclis üyesi Koray Eren Uşak’a diğer illerin ilçelerini bağlayalım demek kolaycılık olur. Uşak’ı büyütmek için vekillerin konuşmaya değil çalışmaya ihtiyaç var” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurul'unda gündem dışı söz alan ve Çivrilli vatandaşların sağlık hizmetleri ile bazı kamu hizmetlerini Uşak’ta hallettiğini iddia ederek Çivril’in Uşak’a bağlanması için referandum yapılmasını istemişti.

Ak Parti Milletvekili milletvekili İsmail Güneş’in meclis kürsüsünden yaptığı çağrıya tepki gösteren Çivril İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Koray Eren acil durumlarda Uşak Devlet Hastanesine sevk edilen hastaları gerekçe göstererek Çivril’i Uşak’a bağlamak istemek kolaycılık olur. Çivril ekonomisi, kültürü, eğitim olanakları, Üniversitesi, Sağlık kompleksleri ve kamu yatırımları ile Denizli’nin en büyük en gelişmiş ilçesidir. Sayın milletvekili Uşak’ı basamak atlatmak istiyorsa daha çok çalışmalı şehrinin ihtiyaçlarına cevap vermek için mücadele etmelidir. Denizli’den Çivril’i, Kütahya’dan Simav’ı, Afyon’dan Hocalar’ı alalım demek mantıklı ve akılcı bir yol değil” dedi.

Kaynak: Yeşil Çivril Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.