Ertelenen Buluşma 9 Temmuz’da

Ertelenen Buluşma 9 Temmuz’da

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in vatandaşlar ile bir araya geldiği  “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün Temmuz ayı toplantısı  9 Temmuz Pazartesi günü yapılacak.

A+A-

Tüm fırsatlarda Pamukkaleli vatandaşlar ile buluşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in gelenekselleştirdiği halk günü buluşmaları sürüyor. “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” ismi ile yapılmakta olan ve her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirilen buluşmaların bu ayki randevusu Başkan Gürlesin’in şehir dışında olması sebebi ile 2 Temmuz Pazartesi günü yapılmamıştı. Ertelenen toplantı 9 Temmuz Pazartesi günü Saat 10.00’dan itibaren Pamukkale Belediyesi YSE yerleşkesindeki Pamuk Kafe’de gerçekleştirilecek. Bu buluşmada Başkan Gürlesin vatandaşlar ile buluşacak. İş ile alakalı olarak örnek bir proje yapana Pamukkale Belediyesi, bu buluşmalara İŞKUR’dan da görevlileri dahil edip, bu istekleri anında değerlendiriyor.

 “HALKIMIZI DİNLİYORUZ”

Başkan Gürlesin, göreve geldikleri günden bu güne vatandaşlar ile tüm fırsatlarda bir araya geldiklerini hatırlatarak, gerek mahalle buluşmalarında, gerekse mahalle ziyaretleriyle halk ile bir araya geldiklerini ama bu ayki buluşmanın 2 Temmuz Pazartesi değil 9 Temmuz Pazartesi günü yapılacağını, artık bir gelenek durumuna gelen bu buluşmalarda halkımızın problemlerini  dinleyerek çözümü için neler yapılması gerektiğini istişare ettiklerini, anında çözüm buldukları bir çok konunun olduğunu,  kendilerinin sorumluluklarında olmayan konularda da vatandaşlara yardımcı olduklarını, Halk günü ile alakalı kendilerine gelen tepkilerin olumlu olduğunu,  kendilerinin de her daim olduğu gibi halkı dinlemeyi sürdüreceklerini,  bu ayki buluşmaya tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.