Esnafın Önemli Misyonu

Esnafın Önemli Misyonu

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Güresin ile birlikte Karahayıt esnafı ile buluştu.

A+A-

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, esnafın ekonomide olmazsa olmaz olduğunu ifade ederek, esnafın ekonominin dinamiği, halkın dostu olduğunu, toplumda bir sosyal denge unsuru olduğunu ve bu sebeplerle başlarının tacı olan esnafın varlığına devam edebilmesi, ekonomik anlamda desteklenmesi AK Parti iktidarı olarak öncelikleri arasında olduğunu belirtti.

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Güresin ile beraber Karayahıt’ta esnafı ziyaretinde bulundu. İşyerlerini bir bir gezen Gökbel ve Gürlesin, çarşının nabzını da tuttu, esnafın isteklerine kulak verdi. Gökbel, bir pideci dükkânında da pide hamuru açıp mesleğin zorluk derecesini bizzat gördü.

 

ESNAF EKONOMİNİN DİNAMOSUDUR

 

Esnafın ekonominin dinamosu olduğunu vurgulayan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, toplumun tüm kesimleri ile olduğu gibi esnafla da devamlı iç içe olmaya, iletişimini sürdürmeye büyük önem verdiklerini, büyük alışveriş merkezlerinin, değişen çağın ve ekonomik şartların bir gereği olarak hayatımıza girdiğini ama kendilerinin AK Parti iktidarı olarak esnafın da hayatta kalması, ticaretin bir parçası ve dinamiği olma görevini sürdürmesini önemsediklerini, çünkü esnafın, ticarette bir denge unsuru olduğunu, esnafın, AK Parti olarak başlarının tacı olduğunu, hükümetin de esnafa yönelik birçok desteğinin olduğunu, bu desteklerin, AK Parti’nin ekonominin dinamikleri arasında esnafa yönelik, koruyucu ve sahip çıkıcı anlayışının göstergesi olduğunu dile getirdi.

 

ESNAF HALK DOSTUDUR

 

Esnafın sosyal anlamda da toplumun gereksinimlerini karşıladığına dikkatleri çeken Gökbel, bir vatandaşın bugün hangi bakkal dükkânına gitse, ay başına kadar veresiye alabileceğini, ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabileceğini, hangi vatandaşın bir lokantaya girse, gani gönüllü esnafın ona bir çorba ikram edip, karnını doyuracağını belirterek esnafın halkın dostu olduğunu söyledi ve bu anlamda esnafın, önemli bir misyonu da yerine getirdiğini, esnafın varlığının, toplumsal yardımlaşma ruhunun devam etmesi, gelecek nesillere taşınması için de büyük önem taşıdığını, bugün gerçekleştirilen işyeri ziyaretlerinde esnafın sıcak ilgisini ve misafirperverliğini gördüğünü söyledi ve kendilerine teşekkürlerini sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.