Evlenmeyi Düşünenler İlk Buraya Geliyor

Evlenmeyi Düşünenler İlk Buraya Geliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce "Ailemi Seviyorum" projesi çerçevesinde ortalama 5 sene evvel gerçekleştirilen Evlilik Okulu’nda 37. dönem eğitimleri de başladı. Bugüne dek ortalama 1500 mezun veren okul evlenmek isteyenlerin ilk adresi konumunda.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum projesi çerçevesinde yapılan Evlilik Okulu’nda 37. dönem eğitimleri de başladı. Kent Konseyi'nde yapılan eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katılımda bulundu. Hayatta verilmiş olan en önemli kararlardan bir tanesinin evlilik kararı olduğunu belirten Değirmenci, Evlilik okuluna 2012 senesinde başladıklarını ve o günden sonra devam ettiklerini, kursiyerlerle beraber de 37. dönem Evlilik Okulu maratonunun başladığını, bugüne dek 1500’e yakın hemşerinin evlilik okulundan istifade ettiğini söyledi.

 

Çok önemsediğimiz bir proje

 

Evlilik Okulu’nun “Ailemi Seviyorum” projesinin alt dallarından bir tanesi olduğunu söyleyen Değirmenci,  Evlilik Okulunun, çok önemsedikleri bir proje olduğunu, vatandaşlardan talep geldiği sürece kendilerinin burada ışıklarının yanmaya devam edeceğini, çünkü  sağlıklı bireylerin sağlıklı evlilikler ile meydana geldiğini, bu sağlıklı bireylerin de sağlıklı toplumu oluşturduğunu, temellerin doğru atılması durumunda bayrağını seven, milletini seven, devletini seven bireyleri ancak böyle yetiştirebileceklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.