Eylül Ayı Halk Buluşması Gerçekleştirildi

Eylül Ayı Halk Buluşması Gerçekleştirildi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gelenekselleşen halk günü toplantılarının Eylül Ayı buluşmasında vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözümler üretti.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasındaki Pamuk Kafe’de gerçekleştirilen ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’nde halkı dinlemiş olan Başkan Gürlesin, vatandaşların dertlerine derman olmayı sürdürüyor. Her ayın ilk Pazartesi günü belediye binasında Pamukkaleli vatandaşlar ile buluşarak dertlerini dinleyip çözüm bulan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Eylül ayı halk günü toplantısını yaptı.

BAŞKAN GÜRLESİN, “HALKLA İÇ İÇEYİZ”

Başkan Gürlesin, yaptıkları her işte halka sağlanan yararı gözettiklerini, günü birlik değil, kalıcı işlerin peşinde olduklarını, dertlerinin geleceğe eserler bırakmak olduğunu, Pamukkale ilçesinde ikamet eden her bir vatandaşın derdi ile yakından ilgilendiklerini, her ayın ilk Pazartesi günü organize edilen gelenekselleşen halk günlerinde vatandaşların sıkılmadan dertlerini kendilerine anlatabildikleri bir ortam oluşturduklarını, derdi olan her vatandaşı dinlediklerini, dertlerine derman olduklarını, Tüm vatandaşları hem çaylarını içmeye, hem de kendilerine dertlerini anlatmak için her ayın ilk Pazartesi günü halk gününe beklediklerini ifade etti.

VATANDAŞLAR HALK GÜNLERİNDEN MEMNUN

Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü’ne gelmiş olan vatandaşlar, halk günlerinden memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekkürlerini sundular. Halkın sorununun dinlenmesinin çok güzel bir şey olduğunu dile getiren Cumhuriyet Mahallesi’nden Ayşe Yıldız, Başkan Gürlesin’in tek tek herkesi dinleyip, sorununa çözüm bulmaya çalışmasının ve mahallelerinde yapmış olduğu güzel işler için teşekkürlerini sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.