Fatih Fransa yolcusu

Fatih Fransa yolcusu

Merkezefendi Belediyesi’nin tam teşekküllü sandalye hediye ederek hayallerine kavuşturduğu Milli Okçu Murat Turan, milli takımla birlikte Fransa’ya gidiyor.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, Brezilya’daki Yaz Olimpiyatları’na katılma hedefindeki milli okçu Murat Turan’ın hayallerini gerçeğe dönüştürmüş, tam teşekküllü bir tekerlekli sandalye hediye etmişti. Milli Okçu Turan,Brezilya Yaz Olimpiyatları öncesi Fransa’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için geçtiğimiz günlerde Antalya’da yapılan milli takım seçmelerinde ilk 3’e girdi. 2 Nisan’da Fransa’ya gidecek olan Milli okçu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret ederek özel yaptırılan ve üzerinde ‘Desteğinizi esirgemediğiniz için sonsuz teşekkürler’ yazılı bir kalem hediye etti.

Turan, yaptığı açıklamada Başkan Subaşıoğlu’nun desteğini her zaman yanında hissettiğini ifade etti. Subaşıoğlu’na teşekkür eden Milli Okçu Turan, “Yaklaşık 3 hafta önce Antalya’da milli takım seçmeleri yapıldı. Burada Türkiye’nin ilk 5’te yer alan en iyi sporcusunu getirdiler. Orada bir seçme yapıldı. İlk 3 kişinin arasında yer aldım. Tüm bunları yaparken Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nun desteği ve güvencesini aldım. Fransa’ya gideceğiz. Fransa’da ilk 4 arasında yer alarak inşallah Brezilya’ya gideceğim. Önümüzde 3 aylık bir süreç var. Daha iyi çalışacağız. Sandalye benim için çok önemliydi. Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nun sandalye hediyesi benim için çok önemliydi. Bunun mutluluğunu ifade edebilmek gerçekten çok zor. Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bugünde başkanımıza küçük bir hediye takdim ettim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.