Fatih’in Çehresi Değişiyor

Fatih’in Çehresi Değişiyor

Pamukkale İlçesi’nin daha da güzelleştirilmesi ve ilçe halkına layık  bir şekilde geleceğe dönük kaliteli projeler yapan Pamukkale Belediyesi, en çok sokağı olan Fatih Mahallesi’ndeki üstyapı çalışmalarında 8. etabı da bitirdi.

A+A-

Pamukkale Belediyesi tarafından geçen Kasım aylarında başlatılmış olan ve 2018’nin sonunda tamamlanması amaçlanan üst yapı atağında olan mahallelerden Fatih Mahallesi’nde çalışmalar devam ediyor. Toplam 13 etaptan meydana gelen çalışmaların 8.si de bitti. Ortalama 17 bine yakın nüfusu olan Fatih Mahallesi’nde yapılan üstyapı çalışmaları çerçevesinde  hemen hemen 30 km’lik alan içindeki 187 sokakta; 300 bin m2 beton parke taşı, 42 bin metre beton bordür ve 48 bin m2 asfalt yol imalatı yapılması planlanmakta.

 

BAŞKAN GÜRLESİN; “HEDEFİMİZ PLANLANAN ZAMANDAN DAHA KISA SÜREDE BİTİRMEK”

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, Pamukkale ilçesinin daha yaşanılabilir hale getirilmesi için  yaptıkları çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti ve Fatih mahallesine üstyapı atağının ortalama 25 milyon TL’lik bir kısmını ayırdıklarını,  buranın sokağı en çok olan mahallerden olduğunu, toplam 187 sokağın olduğunu, İncilipınar ve Deliktaş’taki üstyapı çalışmalarında olduğu gibi burada da etaplar halinde ilerlediklerini, mahalle halkının muhtarları aracılığı ile devamlı bilgilendirildiğini, kendisinin de sık sık çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşların taleplerini dinlediğini, sorunlu yer varsa bizzat yine kendinin gidip ilgilendiğini, amaçlarının, bu süreçte çevre sakinlerimizin en az sorunu yaşaması olduğunu, 13 etaptan, 8’inin bittiğini, hedeflerinin, planlanandan daha da kısa zamanda çalışmaları tamamlamak olduğunu belirtti.

 

“BU FARKI PAMUKKALE BELEDİYESİ İLE YAŞIYORUZ”

 

Fatih Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli, Fatih Mahallesinde başlatılmış olan üstyapı çalışmaları için Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiğini, çalışmaların hızla sürdüğünü ve sonunun güzel olacağını, bu güzelliği biten sokaklarda gördüklerini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.