Fedakarca Çalışmaları Güven Veriyor

Fedakarca Çalışmaları Güven Veriyor

Denizli Valisi Hasan Karahan Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluşu münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Vali Karahan mesajında şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizde huzur ve güven ortamının tesis edilmesi, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması noktasında olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Kurulduğu günden beri sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız, elde ettiği bilgi ve deneyim birikimiyle hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir görev anlayışıyla vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması, can ve mal emniyetinin temini için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışmalarını sürdürmektedir.

Sürekli Yenileniyor

Çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, insan haklarına saygı ve hukuk çerçevesinde, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren emniyet güçlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’ne, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelen her türlü saldırı ve tehdidi büyük bir başarı ile bertaraf etmiştir ve bundan sonra da etmeye devam edecektir.

İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki tüm amir ve memurlarımızı kutluyorum. Polisimize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen saygıdeğer vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit düşen Kahraman Polislerimize bir kez daha Allah' tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimiz için güven ve iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm emniyet mensuplarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.