Fedakarlıklarla Elde Edilmiş Bir Zafer

Fedakarlıklarla Elde Edilmiş Bir Zafer

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt  mesajında şu ifadeleri kullandı:

Bu yıl 104. yılını idrak ettiğimiz Çanakkale Zaferi, Osmanlı İmparatorluğunun son zaferidir. Bu zafer, 1. Dünya Harbinin kaderini değiştirmiş ve uzamasına yol açmış, dolayısıyla Osmanlı İmparatorluğunun da ömrünü uzatmıştır. Bu zaferle Türk milleti ve Türk ordusu yeniden özgüvenini kazanmıştır. Türk milleti bu zafer sayesinde, bağımsızlığı tehlikeye girdiğinde, milletin önüne düşüp Millî Mücadele’yi yapan ve zaferden sonra Türkiye Cumhuriyeti devletini kuran büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’le buluşturmuştur.

Vatanı Korumak İçin Şahlanan Bir Millet 

Çanakkale Zaferi; vatanını korumak için şahlanan yaralı bir milletin, sayıca ve maddi yönden kendinden çok güçlü devrin emperyalist devletlerine karşı, vatan ve bayrak sevgisi ve iman gücü ile kazandığı bir zaferdir. Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve milletin bekası söz konusu olduğunda, Türk milletinin her türlü fedakârlığı göze alabileceğini ortaya koyduğu eşsiz bir zaferdir.

Çanakkale Zaferi ile birlikte, Şehitler Günü olarak da kutladığımız bu anlamlı zafer gününde, kutsal vatan toprakları uğruna canlarını ve kanlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum