Final Okulları'nda "Başarı" Geleneği

Final Okulları'nda "Başarı" Geleneği

DENİB tarafından yapılan “Genç Mucitler Aranıyor” yarışmasına bu sene de Final Okulları damgasını vurdu.

A+A-

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından geçtiğimiz günlerde organize edilen "Genç Mucitler Aranıyor" isimli yarışmada geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de "Lise" Kategorisinde 1.liği Final okulları elde etti.

BU SENE DE BİRİNCİLİK

Final Okullarından 11. Sınıf öğrencilerinden Yahya Mert İmal; "Shewanella Putrefaciens Bakterisi ile Su Arıtımı ve Enerji Üretimi" adındaki proje ile birinciliği kimselere kaptırmadı.

Konu ile alakalı açıklama yapan Final Eğitim Kurumları Yöneticisi Sadi Öztekin, birinci olan öğrenci Yahya İmal’e ve bu öğrenciyi yetiştiren öğretmenleri yürekten kutladığını ifade etti. Denizli Final Okulları olarak YAHYA Mert'in ailesini ayrıca tebrik eden Güven, DENİB Başkanı Sayın Süleyman KOCASERT'e, sayın vekil Şahin TİN'e,  Zorlu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif ZORLU'ya ve Baş sponsor THY'na sonsuz teşekkürlerini sunduğunu dile getirdi.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Geçtiğimiz günlerde Bisiklet takımlarının 7 kupa birden kazandığına dikkatleri çeken Sadi öZTEKİN, Hiçbir Başarı Tesadüf Değildir, parolası ile yola çıktıklarını ve bu yolda öğrencilere en güzel deneyimleri yaşatmayı arzuladıklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.