Gazetecilerin Verdiği Mücadele Her Türlü Takdirin Üzerindedir

Gazetecilerin Verdiği Mücadele Her Türlü Takdirin Üzerindedir

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Yılmaz mesajında; Denizli basınının yerel ve bölgesel haberlerin aktarılmasında başarılı çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.

Açıklamasının devamında basının, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz şu ifadelere yer verdi; “Demokrasinin güçlenmesine katkı sağlayan, sorunları gündeme taşıyarak kamu görevlilerine ışık tutan, bilgi ve haber akışı sayesinde toplumun bilgilenme ve aydınlanması konusunda önemli bir görevi yerine getiren basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir.

Tüm Koşullarda Görev Peşinde 

Basın mensuplarımız, kamuoyunun haber alma ihtiyacını giderip halkın talep ve beklentilerini yansıtarak kamu görevini yerine getirmektedir ve her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin toplumu bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve bölgemizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basınımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını da rahmetle anıyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.