Gaziantep'te Feci Kaza: 16 Ölü

Gaziantep'te Feci Kaza: 16 Ölü

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 itfaiye, 4 sağlık personeli ve 2 gazeteci dahil olmak üzere 16 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.

A+A-

Gaziantep Otoyolu'nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale eden ekiplere ve canlı yayın aracına, kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen ve kayan yolcu otobüsü çarptı.

Kazada ilk belirlemelere göre aralarında 3 itfaiye, 4 sağlık personeli ile 2 gazetecinin de bulunduğu 16 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.

Kaza bölgesine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Kaza bölgesine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Kazada, kazaya müdahale eden 3 itfaiye görevlisi ile 3 sağlık çalışanı ve Şanlıurfa'ya görevli giderken kazayı görerek yaralılara yardım amacıyla duran İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) canlı yayın aracının sorumlusu 28 yaşındaki Umut Yakup Tanrıöver ile kameraman 25 yaşındaki Muhammet Abdulkadir Esen, itfaiye görevlileri Mehmet Bozkurt, Mehmet Polat ve Ahmet Polat, sağlık görevlileri Tuğba Uzdilli, Halil Özden ve Abdullah Kütük yaşamını yitirdi.

detay-kopya-1.jpg

İhlas Haber Ajansı muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver

aw694182-04.jpg

Akis Haber ailesi olarak, Gaziantep'e ve yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun diler, kazada hayatını kaybedenlere ve gazeteci arkadaşlarımıza Rahmet dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.