Gaziler Başkanı Ziyaret Etti

Gaziler Başkanı Ziyaret Etti

Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar ve gaziler, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu, gazilere teşekkür ederek ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na ziyaretler sürüyor. Bu çerçevede bir ziyarette Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi’nden geldi. Dernek başkanı Hamdi Helvacılar ve gaziler Başkan Subaşıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, gazilerin Türkiye için çok büyük bir öneme sahip olduklarına dikkat çekti. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Subaşıoğlu, “Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar ve gazilerimizi ağırlamaktan dolayı mutluyum. Gazilerimiz bizler için çok büyük bir öneme sahiptir. Hatırlanacağı üzere Merkezefendi Belediyesi olarak gazilerimizi ve şehit yakınlarımızı Bursa ve Çanakkale’ye tarihe yolculuk gezimize uğurlamıştık. Gazilerimiz ve şehit yakınlarımız için ne yapsak azdır. Bu vatan sizlere minnettardır” dedi.

HELVACILAR’DAN TEŞEKKÜR

Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti. Helvacılar, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde ‘Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk’ gezisi yaptık. Burada atalarımızı ziyaret ettik. Duygu dolu anlar yaşadık. Bugün de başkanımızı ziyaret ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.