Gazilerimiz Baş Tacımızdır

Gazilerimiz Baş Tacımızdır

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

A+A-

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret ettiler. Rutin belediyecilik işlerini en iyi şekilde yaparak, Pamukkale halkının sevgisini kazanan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gazilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, özellikle devlete, millete hizmet etmiş şehitlerimizin ailelerine ve gazilere ayrı bir özen gösterdiklerini belirterek, gazilerin ve şehit ailelerini baş tacı olarak gördüklerini belirtti.  

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK PROJELERE İMZA ATTIK”

Gönül belediyeciliğinde engellisinden, yaşlısına, çocuklardan, kadınlara her yaştan vatandaşın gönlüne dokunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ne vesilesiyle, gazilere Türkiye’ye örnek olacak birçok destekte bulunduklarını bildirdi. “Bizim gazilerimize bakış açımız çok farklı” diyen Başkan Gürlesin, “Bizler bu bakış açımızla birçok konuda ilklere imza attık. Ama bununla birlikte gönül belediyeciliği yaptık. Öncelikli olarak özellikle devlete, millete hizmet etmiş şehitlerimizin ailelerine ve gazilere ayrı bir özen göstermeye çalıştık. Amacımız her zaman tüm vatandaşlarımızın gönlüne girmekti. Bugüne kadar Pamukkale ilçe belediye başkanı olarak, Hüseyin Gürlesin olarak başta şahsım ve ekibimizle Türkiye’de hiçbir yerde olmayan güzelliği hamdolsun imza attık” dedi.

GAZİLERİN TEPEDEN TIRNAĞA KIYAFETLERİ PAMUKKALE BELEDİYESİNDEN

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gazilere desteklerinde öncelikle resmi törenlerde giydikleri kıyafetlerini baştan sona hediye ettiklerini belirtti. Kıbrıs Gazileri olarak, savaştıkları topraklara eşleri ile birlikte götürdüklerini ve yurt içine geziye götürdüklerini da belirten Başkan Gürlesin, bunların dışında talepleri olduğun geri çevirmediklerini ifade etti. Başkan Gürlesin, “Sizler devletimizi temsil ediyorsunuz. Sizleriniz duruşunuz devletimizin duruşunu temsil ediyor. Bizde bu çerçevede bakarak önce 72 kişiyle başladı sonra 112 kişiye çıktı. Türkiye’de hiçbir yerde olmayan tepeden tırnağa kalpağınıza kadar biz bütün kıyafetlerinizi giydirdik. Bundan dolayı çok mutluyum. Bazıları konuşur ama icraatı olmaz. Ama biz konuşmadan icraatımızı ortaya koyduk. Biz samimiyetimizi ortaya koyduk. Bu kıyafetle yetinilmedi. Daha sonra talepler, yurt içi gezi, en önemlisi yine Türkiye de ilke imza atarak sizlerin Kıbrıs’ta savaştığınız alanlara hep birlikte gittik. İlave eşlerinizi de götürdük. Sizlere verdiğimiz değerin nişanesi olarak eşlerinizi de götürdük, hatta ben kendimde geldim. Adım adım gezdik. Duygulandığımız çok yerler oldu. Bundan dolayı çok mutluyum. Hamdolsun Türkiye de örnek olacak şekilde birçok konuda adımlar attık, çalışmalar, etkinlikler yaptık. Bundan dolayı çok mutluyum. Ben buradan bu vesileyle Kıbrıs’ta savaşan şehitlerimize ve devletimiz, milletimiz için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, minnetlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Gazilerimize de saygılarımı gönderiyorum. Bu güzelliklere sizlerle birlikte vesile olduğumuz için çok mutluyum. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, “Bu şehir olarak, sadece Pamukkale Belediye Başkanı olarak değil özel idare zamanınızdan da her zaman büyük destekler gördük” ifadesini kullanarak, “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi adına, şahsım ve yönetim kurulum adına, bütün üyelerimiz ile aileler adına size şükranlarımızı, hürmetlerimizi sunuyoruz” dedi. Helvacılar, “Açık yüreklilikle ifade ediyorum. Gerçekten her zaman yaptığınız hareketlerle biz gazilere sunduğunuz yatırımlarla, verdiğiniz destekle, sahiplenmeyle Türkiye’nin önünü açtınız. Çünkü bizlere, sizin bölgenizde olmamamıza rağmen, takdire şayan ilgi alakanız var bizlere. İnşallah sizi biz çok farklı size layık görevlerde görmek istiyoruz. Özellikle bizleri baştan aşağı törenlerde giydiğimiz kıyafetleri hediye ettiniz. Yerden göğe kadar Allah razı olsun. Hiç itiraz etmediniz ve beklentimizin çok çok ötesinde giydiğimiz kalpaktan ayakkabımıza kadar kıyafetlerimizi hediye ettiniz. Yani bu büyük bir özveridir bize verilen değerdir. Sizin yaptığınız karşısında biz büyük bir mutluluk duyduk. Dağıtımlarında dahi o kadar hassas hareket ettiniz ki. Bu işte savaş meydanlarında savaşan gönül dostlarına, gönül insanlarına verilen en büyük değerdir. Biz sizleri ömür boyu unutmayacağız her zaman için bizim çok değerli kardeşimiz gönüldaşımız değerli bir başkanımız olarak anılarımızda kalacaksınız. İnanın yaptığınız o hareket bütün Türkiye’de duyuldu. Türkiye’de sizin gibi değerli, insanları bulmak çok zor. A dan z ye 5 senelik hizmet döneminde özel daire döneminden de bize tam teşekküllü umduğumuzun beklentimiz çok çok üstünde bize sahip çıkmasından dolayı biz ona kurumumuz adına ve Türkiye’deki şu anda hayatta olan 30 bine yakın bütün muharip gaziler adına da şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.