Gece Yarısı Taksiciye Saldırdılar

Gece Yarısı Taksiciye Saldırdılar

Denizli ilinde cadde ortasında bilinmeyen bir sebeple çıkan kavgada, hafif ticari araçtan inmiş olan  2 kişi, taksi sürücüsünü yumruk, tekme ve cop ile dövdü.

A+A-

Saldırının, bugün saat 02.00 sularında, İncilipınar Mahallesi İstiklal Caddesi'nde gerçekleştiği ifade edildi. Caddenin ortasında duran taksi sürücüsü ile hafif ticari araçta bulunan 2 kişi arasında henüz tespit edilemeyen bir sebepten ötürü başlamış olan tartışma, bir anda kavgaya döndü. Araçtan inen 2 kişi, taksiciye yumruk ve tekmeler ile saldırdılar. Daha sonra saldırganlardan bir tanesi, elindeki cop ile taksi sürücüsüne birçok kez vurdu. Saldırganlar, aldıkları darbeler ile yere düşen taksiciye vurmayı sürdürdüler. Bu esnada  çok güç ayağa kalkabilen taksi sürücüsü, saldırganların aracına doğru yöneldi ve bagaj kapısını açarak sert bir şekilde kapatıp hırsını almaya çalıştı.

Taksiye Zarar Verdiler

Saldırganların cop ile tekrar vurmaya başladığı taksici tekrar yere yığıldı. Saldırgandan bir tanesi, taksinin camlarına vurup zarar vermeye çalıştı. Çevre sakinlerinin tepki göstermeleri ile saldırganlar, araçlarına binerek kaçtılar. Bir vatandaşın olayı cep telefonu ile görüntülediği ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırganların kaçarken araç ile taksicinin ayağını da ezdikleri gözlendi. Bu esnada taksideki kadın yolcunun çığlık attığı da işitildi.

Çevrede sakinlerinin haber etmesi ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Vücudunun değişik yerlerinden yaralanmış olan taksi sürücüsü, ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı.

 Olay ile alakalı soruşturma başlatan polisin, saldırganları yakalamak için çalışmalarını devam ettirdiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.