Genç Çiftten Takdirlik Hareket

Genç Çiftten Takdirlik Hareket

Yaz geldi düğün sezonu açıldı. Çevreden davul ve saz sesleri eksik olmamaya başladı. Bir de düğünler için davetiyeler var. Çardak’ta bir çiftin yaptığı davetiye ise kolay kolay herkesin görebileceği cinsten değil.

A+A-

Son zamanlarda düğünlerde teknolojinin yolcusu oldu. Artık davetiyeler Whatsapp’tan paylaşılırken düğüne çağırma işlemleri ise Facebooktan yapılan etkinlik davetleri ile gerçekleştiriliyor. Düğün davetiyesi adeti yavaş yavaş azalsa da Çardaklı genç çiftin yaptıkları davetiye ile herkese örnek oldular.

Ardıç Fidanlı Davetiye

Denizli ilinin Çardak ilçesinde düğün yapacak olan 26 yaşındaki damat Yasin Olgun’la gelin Hanım 22 yaşındaki Tekeli, çevreci davetiye yaptırdılar. Çift, düğünlerine gelecek kişilere üstünde davet mektubu olan ardıç fidanı dağıttı.


Çardak ilçesinde 21 Temmuz Cumartesi günü dünya evine girecek olan minibüs şoförü Yasin Olgun ile eşi Hanım Tekeli, klasik düğün davetiyelerinin aksine çevreci bir davetiye tasarlamayı düşündüler ve ortaya çok güzel bir şey çıktı. 1000 ardıç fidan almış olan çift, her bir fidanın üstüne davet mektubunu iliştirdiler ve fidanları dostlarına ve arkadaşlarına dağıttılar.

Yasin Olgun'un dağıttığı fidanlı davetiyeler görenleri, şaşkına çevirdi. Olgun, bu hareketi ile takdir topladı. Fidanlı davetiyeyi alanlar, fidanı bahçelerine diktiler. Konu ile alakalı konuşan Yasin Olgun ve Hanım Tekeli çifti, düğün davetiyelerinin çok anlamlı olduğunu ve çok güzel geri dönüşler aldıklarını ifade ettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.