Gençlerden Başkan Şevkan'a Pankartlı Teşekkür

Gençlerden Başkan Şevkan'a Pankartlı Teşekkür

Kırsal mahallelerde çalışmalarına aralıksız devam eden Acıpayam Belediyesi, ilçeye bağlı HacıKurtlar mahallesi gençleri tarafından, üzerinde teşekkür mesajı yazan pankartlarla karşılandı.

A+A-

Yağmur çamur demeden kırsal mahallelerin yol problemlerini çözüme kavuşturan belediye ekipleri, ayrıca gençlere de önem veriyor.

HacıKurtlar gençliğinin istekleri doğrultusunda mahalle meydanına yaptığı gençlik konağının tamamlanmasından dolayı gençler Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'a teşekkür mesajı yazan pankart ile başkan ve ekibine teşekkür ettiler.

'' HER ZAMAN YANIMIZDA OLUP, BİZİ DESTEKLEYEN ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR.HULUSİ ŞEVKAN'A SONSUZ TEŞEKKÜRLER'' yazılı pankartlar açan HacıKurtlar mahallesi gençliği, yapımı süren hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

HacıKurtlar gençliği mahalle meydanında düzenledikleri iftar yemeğinde Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve Acıpayam Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer yalnız bırakmadı.

Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, gençler ve mahalle halkı ile sohbetinde öncelikle Hulusi başkanımız ilçe dışında olduğu için katılamadı. Selamlarını iletiyorum. Acıpayam Belediyesi olarak bizler başkanımız ve ekip arkadaşlarımız ile çalışmalarımızı bir plan dahilinde yürütüyoruz.Mahalle mahalle ilerliyoruz. Bir mahallenin işlerini tamamlayıp, diğerine geçiyoruz. Şu ana kadar birçok kırsal mahallemizi çamurdan kurtardık. Bu çalışmalar, kırsal mahallelerin yol sorununu tamamen çözünceye kadar aralıksız devam edecek.

Erdem ,''Mahalle gençlerinin teşekkür mesajları içeren pankartlarına ilişkin de “Bizler gençlerimize ve vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Yaptığımız hizmetlerle onları memnun edebiliyorsak ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.