Gerçek Çivrilli’yi Meclis’e Yollayın

Gerçek Çivrilli’yi Meclis’e Yollayın

İYİ Parti Denizli Teşkilatı içinde milletvekili adaylarının olduğu büyük bir heyetle çalışmalarına Çivril’den başladılar.

A+A-

İyi Parti Milletvekili adayı Yasin Öztürk'ün memleketi Kıralan'da yüzlerce araçlık bir konvoy ile karşılanan adaylar, evvela Kıralan'da Yasin Öztürk'ün milletvekili olduğu sürece açık kalacak seçim irtibat bürosunun açılışına katılımda bulundular.

Daha sonra Çivril ilçe girişinde vatandaşlar tarafından durdurulan konvoy ancak yürüyerek ilçe merkezine erişebildi. Cuma namazının ardından ilçe binası önünde toplanmış olan kalabalık vatandaş topluluğuna hitap eden milletvekili adayları ve il başkanı Hasan Akgün'ün konuşmaları sık sık vatandaşların alkışları ile kesildi.

Yeniden Şahlanacak

İlk konuşmayı yapan Akgün, Atası, geçmişi Çivril olmayan çakma Çivrilli adaylara oy vermemeleri gerektiğini ve gerçek bir Çivrilliyi Meclis'e yollamalarını söyledi. Ardından söz alan İYİ Parti milletvekili adayı Yasin Öztürk, Çivril'in öz evladı olduğunu dile getirdi ve Ankaraya milletvekili olarak gittiğinde hiç bir şekilde parti ayrımı yapmaksızın tüm Çivril’i ve bütün Denizli'yi kucaklayan bir milletvekili olacağına dair söz verirken,''Çivril'den benim yanıma gelirken hiç kimsenin filan kişinin selamı var veye birileri ile gelmelerine gerek yok. Sadece nufus cüzdanında doğum yeri Çivril yazması yeterli,onunla gelmeleri kafi''dedi. Öztürk, senelerdir hak ettiğinden mahrum kalan Denizli’nin İYİ Parti iktidarında yeniden sanayisi şahlanan sanayi ve tarım şehri olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.