Gölette Can Veren Osman Defnedildi

Gölette Can Veren Osman Defnedildi

Denizli ilinin Acıpayam ilçesinde, serinlemek amacı ile gölete giren 2 kardeşten boğulup hayatını kaybedene  11 yaşındaki Osman Kasal, gözyaşları içerisinde defnedildi. Boğulmak üzereyken kurtarılmış olan kardeşlerden 5 yaşındaki Esila Melike Kasal'ınsa h

A+A-

Kasal Ailesi, dün Acıpayam ilçesinin Alaaddin Mahallesi'ndeki baraj göletine pikniğe gittiler. Aile yemek için hazırlanırken Osman Kasal ve kardeşi Esila Melike Kasal, oyun oynamak amacı ile göletin yanına gittiler. Sıcak havada serinlemek için gölete giren iki kardeşten Osman, bir süre sonra gözden kayboldu. Esila Melike de vatandaşlarca sudan çıkarılıp kurtarıldı. PAÜ Hastanesi'ne kaldırılmış olan Esila Melek tedavi altına alındı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince gölette yapılmış olan ve 1 saat süren aramada, Osman Kasal'ın cesedine ulaşıldı. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinden sonra çocuğun cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Sinir Krizi Geçirdi

Otopsiden sonra Osman Kasal'ın cenazesi yakınlarınca alınıp, bugün öğle Yassıhöyük Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi. Cenaze, burada helallik alındıktan sonra Yassıhöyük Camisi'ne götürüldü. Cenaze törenine Osman'ın annesi Songül Kasal, babası Ramazan Kasal, yakınları ve sevenleri katılımda bulundu. Cenaze töreninde, çocuklarından bir tanesi hastanede yaşam mücadelesi veren, diğerini ise son yolculuğuna uğurlayan Kasal çifti, sinir krizi geçirdi. Çifti, çevredekiler teselli etmeye çalıştılar. Kılınan namazdan sonra Osman Kasal'ın cenazesi Yassıhöyük Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.