Gönül Dağı 14. bölüm izle

Gönül Dağı 14. bölüm izle

Gönül Dağı 14. bölüm full izle! 30 Ocak 2021 akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı 14. bölüm tek parça halinde youtube platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Gönül Dağı 14. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı 14. bölümü ile 30 Ocak akşamında youtube platformunda yayınlanacak.

“Dilek’in evinde elektrikler kesilir. Anne-kız bu problemi çözmeye çalışır, fakat sorun çözümsüz bir noktadadır. Onların yardımına Taner yetişir ve onlara özel bir icad geliştirerek sorunu çözer. Kısa sürede geliştirdiği bu icad, kasabanın da dikkatini çekecektir.

Gönül Dağı 14. bölüm izle

Veysel ve Cemile, Dişçi Musa’nın evine taşınmaya kararlıdır. Bu taşınmaya karşı olan Döndü, onları vazgeçirmek için ne yapacaktır? Asuman’ın gönderilmesine engel olamayan Ramazan, bu durumu kabullenemez ve Ankara’ya doğru yola çıkar. Ramazan, Asuman’ı alıp kasabaya geri getirebilecek midir?

Öte yandan Zahide’nin Sefer’le evlenmesini istemeyen Erkan, ikisini zor durumda bırakacak işlere kalkışır. Sefer ve Zahide, bu zorlukların altından kalkabilecek midir?

GÖNÜL DAĞI 14. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.