Gözler 5 Gün Denizli'nin Üstünde Olacak

Gözler 5 Gün Denizli'nin Üstünde Olacak

Orion Fuarcılık tarafından 27 Şubat ve 3 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 15. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarına az bir süre kaldı.

A+A-

Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, Tarım ve hayvancılık alanında da 5 gün sürecek olan Denizli Tarım Fuarı’nın sadece tarım sektörüne değil, tüm bölge esnafına, turizm merkezlerine ve tüm şehre ekonomik anlamda kazanç sağlayacağını belirtirken, “Bu kazançtan en büyük payı tarım sektörü alacak. Fuarımız, ziyaretçinin aradığı ürüne; bol çeşit arasından kolayca ulaşabilme, ürünlerin özelliklerini kıyaslayıp kendisine en uygun olanı seçebilme avantajı sağlamaktadır. Yeni teknoloji, yeni yöntem ve yeni ürünlerle tanışıp geleceği yakından yakalama fırsatı vermektedir. Denizli bölgesi ve çevre illerde tarımla uğraşan insanların tarım teknolojileri konusunda büyük gelişmeler sağlayabilmesi adına Denizli Tarım Fuarımız çok önemli bir fuar” dedi. 

Önemli bir ihracat potansiyeli yakalayan Denizli’de düzenlenen Ege Tarım Fuarı’nda traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları ile daha birçok sektör kuruluşu yer alacak.

150 Bin Ziyaretçi Hedefleniyor

2019 yılında 150 bin ziyaretçinin hedeflendiği, Tarım ve Orman Bakanlığı, Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Denizli Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanlığı, Denizli Ticaret Odası, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ziraat Mühendisleri Odası, Denizli Veteriner Hekimler Odası, HAY-KOOP, Denizli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Denizli İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Denizli Süt Üreticileri Birliği, Denizli İli Arı Yetiştiricileri Birliği ve KOSGEB’ in de desteklediği fuar EGS Park alanında düzenlenecek ve 5 gün boyunca sektörde tüm gözlerin Denizli'ye çevrilmesine neden olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.